Партньорите, без които не можем

Reach for Change

Reach for Change е международна неправителствена организация с шведски корени, имаща за цел да подобри живота на децата. Te откриват и развиват лидери на промяната – местни социални предприемачи с иновативни решения. Оказват им помощ чрез предоставяне на стартов капитал, достъп до бизнес познания и възможности за установяване на контакти помежду им. Днес работят в 17 държави на 3 континента и подкрепят над 100 лидери на промяната по целия свят.
Научете повече за конкурс Промяната – http://novatv.bg/gamechangers

Fix’n’Ridefixandride - Copy

Нашите приятели от Fix’n’Ride (http://fixnride.com/) ни помогнаха с изключителен проект за практически умения и създаване на велоработилница във ВУИ Ангел Узунов, гр. Ракитово. Разгледайте галерията тук.

Вива Кeтъринг | Viva Catering

Вива Кетъринг дариха безвъзмездно 15 шатри / тенти, 100 стола и 25 маси за Кариера с Кауза 2014.  Благодарим, заневероятната подкрепа! Фирмата предлага редица услуги свързани с организирането на събития: от избор на място, през предложения за храна, оборудване, до декорация и музикално оформление. Повече информация за техните услуги може да намерите на официалната им интернет страница – http://vivacatering.bg/ Благодарим!

FineLine

Fine Line ни дариха прекрасни офис мебели, с които обзаведохме офиса на Ре-Акт. Това бе първата компания в България, която предложи на пазара интегриран подход за здравословен начин на живот и създаде платформа, върху която стъпват консултации и практики от различни области – от хранене и детокс, през двигателна активност и спорт, физиотерапия и реклакс, йога, психотерапия, разкрасителни процедури и други разнообразни дейности за добър лайфстайл.

Екипът предлага всичко това като работи с едни от най-компетентните, доказани лекари и експерти в страната. Компанията се занимава с изготвянето и реализацията както на индивидуални програми за здраве и уелнес, така и на универсални тематични програми за по-широка публика. От миналата година Fine Line  предложи още една иновативна услуга за България – цялостни програми за корпоративно здраве и уелнес.

SOHOsoho logo

SOHO предоставя лесен и гъвкав достъп до напълно оборудвано работно място на хората, работещи на свободна практика, предприемачи и професионалисти от креативния сектор. Наемането на бюро, мини-офис или зала е придружено от допълнителни бизнес услуги и възможности за професионално развитие, културно обогатяване и почивка, които се случват „вкъщи“. Единственото, което липсва от типичния офис са битовизмите, за които SOHO се грижи.

Клиентите на SOHO са общност от сходно мислещи професионалисти, което насърчава творчеството и обмена между обитателите.

Моно Колектив

mono-collective-logo

Моно Колектив е платформа за продуциране и популяризиране на филми, музикални клипове, телевизионни реклами, фотографии и музика. Създадена, за да представя и подкрепя нови автори от Балканите, които развиват артистичния си потенциал в различни области на визуалните изкуства, музиката и експеримента. Повече: http://www.monoco.eu/bg

ВУИ „Ангел Узунов“ 

logo vui

Възпитателно училище-интернат “Ангел  Узунов” е за малолетни над 8-годишна възраст и непълнолетни, извършили противообществени прояви от цялата страна. Разположено е на два километра от гр. Ракитово и е само за момчета. Създадено е през 1953 година като “училище за морално застрашени деца”.  През годините се е наричало и Трудово-възпитателно училилище”Максим Горки”. Сегашното си име носи на Ангел Узунов/1928-1999/, който работи в училището от самото му откриване.

 

Българска асоциация на независимите лозаро-винари BAIW_logo

(БАНЛВwww.baiw.org) е сдружение, обединяващо предимно семейни изби от различни райони на България, които лично правят всичко от А до Я: грижат се за лозето, берат гроздето, произвеждат виното, продават бутилките под собствено име или марка (прочети повече тук) Членовете на БАНЛВ подкрепят от 2013 инициативите на Ре-Акт активно, за което сме изключително благодарни!

Издателство „Рива“ Screenshot from 2013-12-02 07:25:18

Издателство „Рива“ дари книги в подкрепа на инициативата за създаване и поддържане на библиотека в дом “Асен Златаров”. Благодарим !

National Geographic Bulgaria

Screenshot from 2013-12-02 07:18:09Благодарение на National Geographic и предоставените печатни издания създадохме библиотека в дом „Асен Златоров“. Целта ни е да предоставим възможност на децата да разширят мирогледа си, като им дадем достъп до класическите творби на велики автори и разнообразни научно-популярни статии.

Aii Data Processing 

Screenshot from 2013-12-02 07:35:39„Aii Data Processing“ помогнаха в инициативата за оборудване на IT зала в дом „Асен Златаров“. Те дариха 9 компютъра, на които инсталирахме Linux Ubuntu и пакет полезни приложения.

Karea

Screenshot from 2013-12-02 07:27:18Благодарение на Светлето и Жани от организацията за кариерноконсултиране «Кареа», три от момичетата в дом „Асен Златаров“ имаха шанса да бъдатпрофесионално подпомогнати в избора си на професия и път в живота.